Videoportal looktv.pl » nasze działy » Uroda » wielki problem z kręconymi(falowanymi),puszącymi się włosami.! Pomóżcie. « poprzedni następny »
Strony: [1]  Drukuj
Autor Wątek: wielki problem z kręconymi(falowanymi),puszącymi się włosami.! Pomóżcie.  (Przeczytany 1126 razy)
lidka
Newbie
*

« : Luty 13, 2010, 07:15:50 »

cześć ! mam do wszystkich wielka prosbe! :]
Mam wielki problem.moje włosy sa lekko kręcone ,nie narzekam na ich ilosc,a co najgorsze troche puszyste.
Chciałabym zrobić sobie nową fryzurkę.Moim marzeniem są włosy średniej długosci(mniej wiecej do ramion,czy tam powyżej) pocieniowane i oczywiście grzywka na bok:)Zależy mi na wygodzie,nie lubie,żeby włosy spadały mi na oczy,czy były po prostu rozalone.

Moim problemem jest jednak szeroki nos:( Proszę powiedzcie jak to wszystko będzie ze sobą kontrastować:P fajnie wygladałyby kręcone włosy z grzywka ale czy to nie podkreśli szerokości mojego nosa?Uśmiech

Potrzebuję szybkiej pomocy:)czekam:] znacie jakies dobre sposoby aby włosy były gładkie,elastyczne i lśniace?Język

Proszę poradźcie mi jak najszybciej.

PS.Może jakieś sposoby naturalne(domowe) :]
« Ostatnia zmiana: Luty 13, 2010, 07:42:32 wysłane przez lidka » Zapisane
Magdalena
Newbie
*

« Odpowiedz #1 : Maj 04, 2010, 08:33:06 »

Szczerze mówiąc to nie jestem w stanie Ci odpowiedzieć jak byś wyglądała. musiałabym zobaczyć Twoje zdjęcie. Ale na tyle co sobie wyobrażam to lepiej żebyś miała swoją fryzurę tą co masz teraz.
Nawet nie wiesz jak mi się marzy żeby mieć napuszone włosy
, bo ja mam cienkie  Smutny
Hanna
Newbie
*

« Odpowiedz #2 : Maj 10, 2010, 03:41:01 »

Ja mam kręcone i puszyste włosy.35lat z nimi walczę.Sposoby są dwa;całkiem krótkie albo całkiem długie. Buziak
Strony: [1]  Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  
LOOK TV - to pierwsza w Polsce telewizja w salonach fryzjerskich oraz videoportal. Widzowie mają możliwość zapoznania się z wieloma tematami takimi jak moda, zdrowie, gwiazdy, podróże i modne fryzury Użytkownicy looktv.pl mogą także wziąć udział w dyskusjach na forum, skorzystać z porad ekspertów z różnych dziedzin, zobaczyć interesujące i atrakcyjne materiały video, wywiady z gwiazdami, premiery filmowe, pokazy mody, galerie zdjęć, czy oryginalne przepisy.